Home » Agenda

Agenda

Consulten bij Avalon

Vrijdag 19 Juni

Van 13.00 tot 17.00 

 

Locatie: Avalon Roermond
Paradistraat 1
6041 CJ Roermond

0475-215151

 

Workshop engeltjes maken 

 

In deze workshop ga je zelf leren om engeltjes te maken. Een groot assortiment aan kralen staan tot je beschikking. Ook zullen er verschillende engeltjes uitgelezen worden waar je een persoonlijke boodschap bij ontvangt.

Kosten bedragen €25,00 incl. Materialen en koffie/thee en iets lekkers.

 

Woensdag 24 Juni

van 19.00 tot 21.30

Lokatie: Happy-nez, beringe

 


aanmelden kan hier


Vind jij de bloemenlezingen ook zo leuk?

maar vind je het een beetje spannend om alleen te komen, in een groep mensen die je niet kent? Dan is er nu de mogelijkheid om een huiskamer avond bij je thuis te organiseren. Met je eigen groepje vriendinnen, collega's zussen enz. beleef je deze avond in een intieme vertrouwde sfeer. En zul je veel herkenning vinden in elkaar, wat weer diepgang brengt in jullie relatie. Bovendien ontvangt de gastvrouw een leuk presentje.

De kosten van een bloemenlezing bij je thuis bedragen 25,00 euro incl. de bloemen

de prijzen zijn incl. de bloemen die ik zelf meebreng.

In een straal van 10 km reken ik geen onkostenvergoeding. Daarna zijn de kosten 0,30 ct per gemaakte kilometer.

Wil je graag meer informatie hierover? Dat kan, neem dan even contact met me op via info@happy-nez.nl


Godinnenreis  Glastonbury 2021

datums worden nog bekend

Ga jij met ons mee naar het magische Avalon (glastonbury) in Engeland ?

In deze godinnen reis maak je contact met de godin in jezelf. Welke jou in staat stelt je eigen kracht te activeren en hierdoor kan ontvangen wat voor jou bedoelt is. Doordat je beter afgestemd bent op je innerlijk zul je ook meer de verbinding gaan voelen met de kracht van de natuur die het mogelijk maakt om je verlangen om te zetten in manifesteren.

Op deze bijzondere en inspirerende plek die bekend staat vanwege zijn mythische achtergronden en verhalen is al veel over verteld en geschreven. Glastonbury is de plek waar vroeger Avalon was, het laatst overgebleven rijk waar priesteressen, genezeressen en zieners leefden. Volgens de legende was Glastonbury de plek waar men door de nevelen overstak naar het eiland Avalon.

In Avalon eren de priesteressen al eeuwenlang de Godin met ceremonies en rituelen. Avalon is verbonden met de Godin en staat in die zin symbool voor de vrouwelijke spiritualiteit. De Godin is de Moeder, de gever van leven, de schepster. Uit haar schoot ontstaat leven, zij verzorgt het, koestert het en voedt het. De Godin staat symbool voor het vrouwelijke stuk in ons dat staat voor creatie, schoonheid en respect voor het leven dat de moeder Aarde ons geeft. De cyclus van haar lichaam is de cyclus van de aarde: een regelmatige verandering die als een cirkel rond gaat. Moeder Aarde verdient onze aandacht voor deze veranderingen, want de energetische trillingen die veroorzaakt worden door de veranderingen in de aarde, hebben ook invloed op onze innerlijke wereld. We zijn natuurwezens, maar zijn onze verbinding met de natuur vergeten door de waan van alledag: de eisen die onze moderne en onnatuurlijke maatschappij aan ons stelt.

Glastonbury word ook wel het Hart-chakra van Europa genoemd omdat hier de mannelijke energie (de tor) en je vrouwelijke energie (chalice well) samenkomen en je Hart zich zal openen.

Hier zijn dan ook vele energetische krachtplekken te vinden zoals de Tor met zijn st-michaelstoren (de overblijfselen van een kerk die ooit aan aartsengel Michael gewijd was) waar de energie goed voelbaar is. Volgens de legende zou Jezus hier zelfs een periode hebben vertoefd.

Ook Chalice well is hier te vinden met zijn heilige bron waaruit rood gekleurd helend water stroomt, rijk aan het hoge ijzergehalte.Je zult betoverd worden door de schoonheid van de magische tuinen die hier zijn en aangeraakt worden door de zachte energie.

Ook de ruïnes van de Abbey, de oudste, grootste en meest welvarende abdij ooit gebouwd waar het vermeende graf van king arthur en guinnevere geborgen is zijn hier te vinden op een prachtig stukje land.Alleen al de rust die deze plek uitstraald is weldadig voor lichaam en geest, de wijdsheid en de prachtige vijver in combinatie met de ruïnes zijn
een lust voor het oog.

Ook de st Margarets chapel mag niet ontbreken op onze reis.Een kleine kapel gewijd aan Maria verscholen tussen de huizen heb ik zelf als heel liefdevol ervaren. Met een zeer verfijnde energie.

Jij krijgt nu de kans dit zelf te ervaren en de godin in jou te laten ontwaken.

Deze 4 daagse reis zal in teken staan van verbinding met je innerlijke zelf en zal je veel inzichten doen verkrijgen op een dieper niveau. Er zal er een workshop plaatsvinden en zullen alle bovengenoemde plekken bezoeken. Ook meditatie's en oefeningen maken deel uit van deze reis. Ook is er voldoende tijd om glastonbury zelf te ontdekken met zijn leuke winkelstraat.

Gun jezelf deze waardevolle godinnen reis en laat je onderdompelen in wijsheid en magie.

De kosten bedragen €597,00

incl.

  •  Accommodatie
  •  entreegelden behorende bij het programma
  • meditaties
  •  workshop
  • persoonlijke aandacht
  • transfer per taxibus
  • ontbijt uitgezonderd de dag van aankomst
  • kennismaking lunch
  • verrassende goodybag