Home » Agenda

Agenda

 

Bloemenavond in de praktijk

Donderdag 13 Maart 2019


Op deze avond zullen er boodschappen gegeven worden door mijzelf aan de hand van echte bloemen die ik zelf vooraf met liefde heb uitgezocht. Waar mag jij je bewust van worden? Ook kunnen er boodschappen doorgegeven worden van gene zijde om je een steuntje in de rug te geven of om je gewoon even gedag te zeggen.

Kom en laat je verrassen wat deze avond jou te bieden heeft.

Lokatie: Praktijk Happy-nez, Hoekerstraat 13, 5987AN in Egchel
Tijd: 19.00 tot ± 22.00 uur
Kosten: 25,00 euro p.p. incl.koffie/ thee en de bloemen 

 

Magische bloemenavond Bej Ber (Swolgen)

Donderdag 14 Maart


Een magische avond waarbij boodschappen doorgegeven woorden middels een bloem.
 
Deze avond ziet er als volgt uit, 

- ontvangst met koffie en thee en iets lekkers
- kleine geleide meditatie om in de stemming te komen.( en hier heb je geen ervaring voor nodig)
- persoonlijke boodschap van de bloem 
- afsluiting met een bloemenkaartje 

 

Locatie: Bej Ber Swolgen

Monseigneur Aertsstraat 3a

5866BE Swolgen

 

Tijd: 19.30 tot omstreeks 22.30

Kosten: Deze avond kost u slechts 25,00 euro incl. Bovengenoemd en brengt u heel veel positiviteit, verbazing en ontspanning.

 
 


Bloemenmiddag bloemenboutique Veronique

Zondag 31 Maart 2019

Op deze middag word je meegenomen op een ware bloemenreis. Omgeven door mooie bloemen in de winkel van Bloemenboutique Veronique zal ik deze middag persoonlijke boodschappen doorgeven aan de hand van een bloem die ik zelf vooraf met liefde heb uitgezocht. Deze bloem(en) krijgt u uiteraard ook mee naar huis om je bewust te worden van het verhaal wat bij de bloem hoort betrekking op jou en met de boodschap die u misschien mag ontvangen van uw overleden dierbare.

De middag ziet er als volgt uit.

- ontvangst met koffie en thee en iets lekkers
- kleine geleide meditatie om in de stemming te komen.( en hier heb je geen ervaring voor nodig)
- persoonlijke boodschap van de bloem
- afsluiting met een bloemenkaartje

Deze middag kost u slechts 25,00 euro incl. De bloem(en), koffie, thee met iets lekkers erbij en brengt u heel veel positiviteit, verbazing en ontspanning.

Deze middag start om 13.30 en duurt tot omstreeks 17.00 uur

Enthousiast meld je dan aan via info@happy-nez.nl
Of bel 06-11448752 ( Veronique )

 

Tijd: van 13.30 tot 16.30

Kosten: 25,00 euro incl. koffie/thee en de bloemen

Lokatie: Bloemenboutique Veronique in Helden

 

  Vind jij de bloemenlezingen ook zo leuk?

maar vind je het een beetje spannend om alleen te komen, in een groep mensen die je niet kent? Dan is er nu de mogelijkheid om een huiskamer avond bij je thuis te organiseren. Met je eigen groepje vriendinnen, collega's zussen enz. beleef je deze avond in een intieme vertrouwde sfeer. En zul je veel herkenning vinden in elkaar, wat weer diepgang brengt in jullie relatie. Bovendien ontvangt de gastvrouw een leuk presentje.

De kosten van een bloemenlezing bij je thuis bedragen 25 euro incl. de bloemen

 

Wil je me graag uitnodigen om een bloemenavond te komen verzorgen voor een grotere groep mensen, dit kan vanaf 10 personen, neem dan even contact met mij op via onderstaand formulier voor een maat gemaakte prijsafspraak.


de prijzen zijn incl. de bloemen die ik zelf meebreng.

In een straal van 10 km reken ik geen onkostenvergoeding. Daarna zijn de kosten 0,30 ct per gemaakte kilometer.

Wil je graag meer informatie hierover? Dat kan, neem dan even contact met me op via info@happy-nez.nl


Spiritueel ontdekkings weekend Glastonbury 2019

Ga jij met ons mee naar het magische Avalon (Glastonbury) 💫in Engeland? 
Op deze prachtige bijzondere plek die bekend staat vanwege zijn mythische achtergronden en verhalen is al veel over verteld en geschreven. 

Glastonbury is de plek waar vroeger Avalon was, het laatst overgebleven rijk waar priesteressen, genezeressen en zieners leefden. Volgens de legende was Glastonbury de plek waar men door de nevelen overstak naar het eiland Avalon.

Glastonbury word ook wel het Hart-chakra van Europa genoemd omdat hier de mannelijke energie (de tor) en je vrouwelijke energie (Chalice well) samenkomen en je Hart zich zal openen.

Hier zijn dan ook vele energetische krachtplekken te vinden zoals de Tor met zijn st-Michaels toren (de overblijfselen van een kerk die ooit aan aartsengel Michael gewijd was) waar de energie goed voelbaar is.
Volgens de legende zou Jezus hier zelfs een periode hebben vertoefd. 

Ook Chalice well is hier te vinden met zijn heilige bron waaruit rood gekleurd helend water stroomt, rijk aan het hoge ijzer gehalte. Je zult betoverd worden door de schoonheid van de magische tuinen die hier zijn en aangeraakt worden door de zachte energie. 

Ook de ruïnes van de Abbey, de oudste, grootste en meest welvarende abdij ooit gebouwd waar het vermeende graf van king Arthur en Guinnevere geborgen is zijn hier te vinden op een prachtig stukje land. Alleen al de rust die deze plek uitstraalt is weldadig voor lichaam en geest, de weidsheid en de prachtige vijver in combinatie met de ruïnes zijn 
een lust voor het oog.

Ook de st Margarets chapel mag niet ontbreken op onze reis. Een kleine kapel gewijd aan Maria verscholen tussen de huizen heb ik zelf als heel liefdevol ervaren. Met een zeer verfijnde energie.

Jij krijgt nu de kans dit zelf te ervaren en te voelen wat deze krachtige plekken bij jou teweeg brengen.
Deze 4 daagse reis zal in teken staan van verbinding met je innerlijke zelf en zal je veel inzichten doen verkrijgen op een dieper niveau. Er zullen workshops plaatsvinden en zullen alle bovengenoemde plekken bezoeken. Ook meditaties en oefeningen maken deel uit van deze reis. Ook is er voldoende tijd om Glastonbury zelf te ontdekken met zijn leuke winkelstraat waar je je in een Harry potter film waant. 


Gun jezelf deze waardevolle reis en laat je onderdompelen in wijsheid en magie.

Datum: Vrijdag 24 Mei tot en met Maandag 27 Mei 2019

De kosten bedragen incl. Workshops, Accommodatie, alle entreegelden, transfer vliegveld-Glastonbury ontbijt, lunch en 1x diner 575.00 euro (dit is excl. Het vliegticket wat ongeveer €120.00 euro retour met KLM bedraagt).