Home » Bloemlezingen

Bloemlezingen 

Graag neem ik je mee op een reis vol verwondering en herkenning. 

 

Na een bloemlezing zal een bloem nooit meer gewoon een bloem zijn; de kleur, de stengel, bladeren en vorm hebben jou namelijk iets te vertellen. Aan de hand van intuïtief gekozen bloemen ontvang je bijzondere boodschappen.

Patricia voelt feilloos aan als deze voor jou bestemd is en, terwijl ze de bloem beschrijft, vertelt ze je waar je op dit moment staat, welke tendensen in je leven spelen en waaraan je best wat meer aandacht mag schenken.

De bloem staat symbool voor jouw energie en daarmee ook jouw groei, jouw talenten en de fase waarin je je nu bevindt. Hierin komt ook aan bod wat je nu nodig hebt. Een bloemlezing is een mooi reflectiemoment, verrassend en treffend. Je leert waar eventuele blokkades zitten die opgeheven mogen worden en waar je kansen en mogelijkheden liggen die je nu aan mag gaan.

 

Wil je graag een bloemenlezing ervaren? Dan is er nu de mogelijkheid om een huiskamer avond bij je thuis te organiseren. Met je eigen groepje vriendinnen, collega's zussen enz. beleef je deze avond in een intieme vertrouwde sfeer. En zul je veel herkenning vinden in elkaar, wat weer diepgang brengt in jullie relatie.

De kosten van een bloemenlezing bij je thuis bedragen 25,00 euro incl. de bloemen de prijzen zijn incl. de bloemen die ik zelf meebreng en met de grootste zorg voor jullie heb uitgezocht.

In een straal van 10 km reken ik geen onkostenvergoeding. Daarna zijn de kosten 0,30 ct per gemaakte kilometer.

Wil je graag meer informatie hierover? Dat kan, neem dan even contact met me op via onderstaand formulier.