Home » Bloemlezingen

Bloemlezingen 

Graag neem ik je mee op een reis vol verwondering en herkenning. 

 

Na een bloemlezing zal een bloem nooit meer gewoon een bloem zijn; de kleur, de stengel, bladeren en vorm hebben jou namelijk iets te vertellen. Aan de hand van intuïtief gekozen bloemen ontvang je bijzondere boodschappen.

Patricia voelt feilloos aan als deze voor jou bestemd is en, terwijl ze de bloem beschrijft, vertelt ze je waar je op dit moment staat, welke tendensen in je leven spelen en waaraan je best wat meer aandacht mag schenken.

De bloem staat symbool voor jouw energie en daarmee ook jouw groei, jouw talenten en de fase waarin je je nu bevindt. Hierin komt ook aan bod wat je nu nodig hebt. Een bloemlezing is een mooi reflectiemoment, verrassend en treffend. Je leert waar eventuele blokkades zitten die opgeheven mogen worden en waar je kansen en mogelijkheden liggen die je nu aan mag gaan.

Online bloemlezing

(met getekende bloem)

Via videobellen zal ik de bloemenreading voor jou verzorgen. Eerst beginnen we met een kleine kennismaking waar een geleide meditatie op volgt. Dan zal ik intuïtief de bloem gaan tekenen en vertel ik daarbij wat ik voel en ervaar en waar jij je bewust van mag worden.

We sluiten af met een bloemenkaartje.

De bloemreading duurt ongeveer 45 minuten.

jouw Investering bedraagt: €30.00 de bloemreading met getekende bloem krijgt u per post toegezonden.

 

De bloemlezingen op locatie zijn op dit moment enkel te boeken met een maximum van 6 personen op locatie. Of houd de agenda in de gaten voor de geplande bloemlezingen op vaste locatie.

De kosten van een bloemlezing op lokatie bedragen  €25,00 euro p.p incl. de bloemen.