Home » Consulten

Consulten

In een persoonlijk consult stem ik me af op jouw energie door middel van je voor- en achternaam en geboortedatum te noteren, hier hangt namelijk al een eigen persoonlijke energie aan vast die bij je hoort en die je altijd bij je draagt, ook wel je eigen unieke essentie energie genoemd. Door deze energie op te vangen en deze te vertalen in woorden kan ik je helpen als je er zelf even niet meer uitkomt of als je met bepaalde vragen zit waar jezelf geen antwoord op kunt krijgen. verwacht geen kant en klare oplossingen, maar handvatten die je kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling. Je zult echter ook zelf bereid moeten zijn om hieraan te werken.

Er zijn verschillende soorten consulten waarmee ik je kan helpen,

 

Een open consult 

In dit soort consult ligt de vraag open en vul ik intuïtief in waar ik jouw op dat moment het beste mee kan helpen.Hier word meestal voor gekozen omdat je dan altijd datgene ontvangt wat je nodig hebt in dat moment om bewust van te worden.

Bloem reading

Bij een bloem reading ga ik aan de hand van jouw energie een bloem tekenen die symbool staat voor jouw groei, mogelijkheden en de fase waarin je je nu bevindt. Hier hangt ook een thema aan vast wat hetgeen je nu nodig hebt weerspiegeld. Een bloem reading kan inzicht bieden in waar je nu staat in het leven, waar eventuele blokkades zitten die opgeheven mogen worden en waar je kansen en mogelijkheden liggen die je aan mag gaan. Dit kan tevens ook met echte bloemen.

Chakra reading

Bij een chakra reading stem ik me af op uw chakra gestel, alles wat er gaande is in uw leven zal zich weerspiegelen in uw chakra's wat ik waarneem doormiddel van mijn handen en mijn weten. Door eventuele blokkades op te heffen zal er een bewustwording in gang gezet worden wat u weer verder helpt in het dagelijks leven.

Foto reading/psychometrie

Bij een foto reading ga ik aan de hand van de door jouw meegebrachte foto een reading geven. Bij  psychometrie gebeurt dit door middel van een voorwerp. Dit kan een foto of een voorwerp zijn van een overleden persoon, waar nog heel duidelijk de energie voelbaar van is. Zo kan ik informatie doorgeven op vragen waar je nog graag een antwoord op zou willen krijgen.

Kaartlegging 

Een kaartlegging kan veel inzicht bieden in bepaalde situaties. De gemakkelijkste manier en vaak het duidelijks om bewust te worden aan de hand van afbeelding, woorden en gevoel. Er zijn verschillende soorten traditionele leggingen wat ik voor je kan doen maar zoals elke persoon uniek is is ook geen kaartlegging hetzelfde. Ik stem daarom ook altijd af op de persoon die tegenover me zit en gebruik verschillende soorten kaarten door elkaar om een breder inzicht te geven vanuit verschillende invalshoeken om tot een juiste conclusie te komen.

Kaartlegging bebruik ik vaak op het einde van een reading om alles nog eens samen te vatten.

Healing

Een woord met voor ieder een eigen betekenis, voor de een iets zweverigst voor een ander een verrijking, maar wat is healing nu precies? Daar is nog veel onduidelijkheid over onder de mensen en het lijkt mij een goed idee om hier een duidelijke uitleg over te geven juist omdat het zoiets natuurlijks is en het kan bijdragen aan het welzijn van de mens. Healing is het energetisch behandelen van het fysieke lichaam van de mens.Als een persoon bijvoorbeeld stress ervaart kan er een blokkade ontstaan in het energetische lichaam van de mens wat zich uit in lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeeld hoofdpijn, nekklachten enz. Deze persoon heeft wellicht al veel seintjes gekregen om het wat rustiger aan te doen maar niet opgemerkt of de tijd genomen er bewust van te worden waardoor deze pijn de kans heeft gekregen fysiek te worden en zich uit in een lichamelijke  klacht.

Gelukkig bestaan er artsen en doktoren die deze klachten heel goed kunnen behandelen maar soms is er verder onderzoek nodig als er geen aanwijsbare diagnose gesteld kan worden, alternatieve geneeswijze kan dan een uitkomst bieden omdat de klacht misschien dieper geworteld zit en het dus op een dieper niveau behandeld mag worden.Denk hier aan, oud karma, onverwerkte  trauma's  wat iemand met zich mee draagt of andere psychische problemen die niet een directe oorzaak kennen.

Het mooie van healing vind ik persoonlijk dat je nergens in hoeft te geloven het enige wat nodig is
is het te willen ontvangen en je open te stellen voor de genezing de rest volgt dan vanzelf. 
Je hebt de eerste stap immers gezet en daar begint het helingsproces mee.
Zelfverantwoording nemen en erkennen zijn belangrijke kernwoorden hierin, als je zover bent heeft het lichaam namelijk ook de kans om zijn zelfgenezend vermogen aan te spreken.

En dat is nu juist wat zo belangrijk is.

Chakra healing

Chakra healing is een van de healingsvormen waar ik graag mee werk, het is een fijne methode om erachter te komen waar een eventuele energetische blokkade zich genesteld heeft en waar een healing nodig is om het chakra weer goed te laten functioneren.
Maar wat zijn chakra's ? Chakra betekend letterlijk rond draaiend wiel in het Sanskriet en zijn als energiecentra's in ons lichaam
ook wel knooppunten of splitsingen genoemd waar alle energie van het desbetreffende chakra samenkomt.


Ieder mens heeft 7 hoofd chakra's te beginnen bij het wortel chakra, heiligbeen chakra zonnevlecht chakra, hart chakra
keel chakra, voorhoofd chakra en als laatste het kruin chakra.
Aan elk chakra zit weer een bepaalde vibratie zo hebben de onderste 3 chakra's een veel lagere vibiratie dan de bovenste vier 
en hebben ze ieder hun eigen doel en eigenschappen wat weer onlosmakelijk verbonden is met onze emotie's, fysieke lichaam en geest.


Bij een Chakra healing ga ik eerst je chakra's invoelen waar al veel informatie uit vrij komt zoals de kleur, de stroming die het maakt en de elasticiteit die het heeft. Als een chakra uit balans is bijvoorbeeld door een emotionele gebeurtenis kan de kleur van het chakra vertroebeld zijn of draait het chakra niet goed meer om zijn as waardoor er een disbalans ontstaat, het kan dan goed zijn om de chakra's te reinigen en ze weer terug in hun oorspronkelijke kleur en kracht te zetten, zie het als een soort van innerlijke douche, na een healing kun je je ook weer heerlijk ontspannen voelen alsof er een last van je is afgegleden en je je weer krachtig kunt voelen in je eigen essentie energie.

Magnetiseren

Magnetiseren, oftewel energetisch behandelen, is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren oud is en bij ons als mensen hoort. Denk maar eens aan een moeder die als haar kind pijn ervaart haar hand intuïtief op de zere plek houdt en het kind al snel weer verlicht is van zijn of haar pijn.

 

Tijdens het magnetiseren wordt er kosmische energie doorgegeven, met als doel de energiebalans bij mens (of dier) te herstellen, zodat de levensenergie weer vrijelijk kan stromen en blokkades worden opgeheven. Dit is altijd positieve, helende energie.

Bij het magnetiseren laat ik mijn handen het werk doen en word ik als vanzelf geleid naar de plekken waar pijn ervaren wordt, deze pijn of blokkade is voelbaar in jouw energetische lichaam ook wel je aura genoemd en kan verminderd worden door strijkende of draaiende bewegingen te maken  en de pijn er als het ware uit te trekken of los te maken.

 

Een energetische behandeling zorgt er vaak ook voor dat oude (denk-)patronen losgelaten kunnen worden. Tijdens een consult leer ik mensen doorgaans ook hoe te aarden of te gronden, en zich voldoende af te schermen voor teveel prikkels vanuit hun omgeving. Na de eerste behandeling(en) komt het zo nu en dan voor dat de klachten eerst iets verergeren voordat er verbetering optreedt, dit is afhankelijk van de klacht. Tijdens een healing hoef je niets te merken maar kun je kou of warmte ervaren, tintelingen voelen maar ook emoties kunnen hierdoor los komen.

 

Magnetiseren werkt goed als er een lichamelijke klacht is of na een operatie  waarbij veel pijn ervaren wordt om deze te verminderen, maar ook bij nervositeit en psychische overbelasting
zodat je weer rust ervaart in je hoofd.

 

Hooggevoelige kinderen

Energetisch behandelen is ook zeer geschikt voor hooggevoelige kinderen die teveel aan prikkels binnen krijgen in het dagelijks leven zoals op school en doorgaans een veel te groot aura hebben
(uitstraling van het energetische lichaam )zodat de prikkels ook gemakkelijk tot het fysieke lichaam door kunnen dringen met als gevolg dat als ze uit school komen oververmoeid of juist hyperactief gedrag kunnen tonen. 

 

Door deze kinderen goed te leren hoe ze zich af kunnen sluiten en zichzelf kunnen beschermen tegen al deze prikkels van buitenaf kan een  energetische behandeling hen helpen zich hierin te ontwikkelen, omdat ze merken dat het hen rust geeft zodat ze weer een helder denkvermogen krijgen en ze weer in hun eigen kracht komen te staan.

 

Algemene informatie  

  • Raadpleeg voordat u komt met lichamelijke klachten waar nog geen verder onderzoek bij is gedaan altijd eerst een arts.
  • En healing kan ook op afstand heel goed werken, stuur of mail me dan je naam, meisjes achternaam en je geboortedatum met eventueel een bijgevoegde foto.
  • Neem van tevoren de tijd om vragen waar je graag een antwoord op zou willen
    deze op te schrijven zodat ik ze mee kan nemen in mijn reading voor jouw.
  • een consult voor een reading/ healing bedragen 60,00 euro per consult.
  • wilt u een healing ontvangen of een afspraak maken neem dan contact op via het contact formulier.

  

Een vraag of een afspraak maken?