Home » Consulten

Consulten

In een persoonlijk consult stem ik mij af op jouw energie door middel van je voor- en achternaam en geboortedatum te noteren, hier hangt namelijk al een eigen persoonlijke energie aan vast die bij je hoort en die je altijd bij je draagt, ook wel je eigen unieke essentie energie genoemd. Door deze energie op te vangen en deze te vertalen in woorden kan ik je helpen als je er zelf even niet meer uitkomt of als je met bepaalde vragen zit waar jezelf geen antwoord op kunt krijgen. verwacht geen kant en klare oplossingen, maar handvatten die je kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling. Je zult echter ook zelf bereid moeten zijn om hieraan te werken.

Er zijn verschillende soorten consulten waarmee ik je kan helpen,

Een open consult 

In dit soort consult ligt de vraag open en vul ik intuïtief in waar ik jouw op dat moment het beste mee kan helpen. Hier word meestal voor gekozen omdat je dan altijd datgene ontvangt wat je nodig hebt in dat moment om bewust van te worden.

Bloem reading

Bij een bloem reading ga ik aan de hand van jouw energie een bloem tekenen die symbool staat voor jouw groei, mogelijkheden en de fase waarin je je nu bevindt. Hier hangt ook een thema aan vast wat hetgeen je nu nodig hebt weerspiegeld. Een bloem reading kan inzicht bieden in waar je nu staat in het leven, waar eventuele blokkades zitten die opgeheven mogen worden en waar je kansen en mogelijkheden liggen die je aan mag gaan. Dit kan tevens ook met echte bloemen.

Chakra reading

Bij een chakra reading stem ik me af op uw chakra gestel, alles wat er gaande is in uw leven zal zich weerspiegelen in uw chakra's wat ik waarneem doormiddel van mijn handen en mijn helderweten. Door eventuele blokkades op te heffen zal er een bewustwording in gang gezet worden wat u weer verder helpt in het dagelijks leven

Kosten voor een consult bedragen €60,00 euro per 60 min en is uit te breiden met max. een uur.