Home » Engeltjes

Engeltjes

Engeltjes uit liefde gemaakt, door het hart geraakt,

Klein en groot voor bij te staan of voor in tijden van nood,

Iedere engel is uniek en heeft een boodschap voor jou op dit moment

een boodschap waar jij de verborgen kracht misschien nog niet van kent...

 

De Engeltjes die ik maak zijn allemaal uniek en handgemaakt, iedere engel word met grootste zorg samengesteld.Ook heeft iedere engel haar eigen persoonlijke kracht. De engel die jouw aanspreekt is de engel die je nodig hebt om bewust te worden of om troost te bieden.

 

Wil je ook een engeltje met persoonlijke boodschap? De engeltjes met een persoonlijk handgeschreven boodschap zijn al te verkrijgen vanaf € 4,95 incl.boodschap. Voor meer informatie hierover of een bestelling te plaatsen kunt u een kijkje nemen in de webshop.

 

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een engeltje kiezen voor een ander?

Ja, dat kan. Als je mij de naam geeft van de desbetreffende persoon stel ik een op maat gemaakt engeltje samen met een bijbehorende boodschap voor de persoon. Deze zal dan per post verstuurd worden.

 

Waar kan ik de engeltjes vinden op je site?

Er word hard gewerkt aan de webshop waarop je de engeltjes kunt bestellen. Voor nu kun je het antwoord formulier invullen en stuur ik je de foto's per mail toe.

 

Ik had al een engeltje maar ben hem verloren...

Ook dat kan helaas gebeuren, schiet niet direct in de stress want de engel heeft haar werk voor jou gedaan. Je mag loslaten en op vertrouwen verder varen.