Home » Over mij

Over mij,

Graag vertel ik je mijn verhaal...

 

ik ben Patricia Maessen, geboren in 1977 te Neerkant, gehuwd en moeder van 2 lieve kinderen. Ik ben woonachtig te beringe waar ook mijn praktijk aan huis gevestigd is.


Vanaf mijn jeugd ben ik altijd al hooggevoelig geweest en voelde ik me vaak anders dan anderen.
Ook kwam ik erachter dat mijn intuïtie wel erg vaak klopte en ik vaak al dingen wist, nog voordat het zover was, al was dat meer een last wat ik met me meedroeg dan dat ik dat als fijn ervoer.

 

Na een vrij turbulente jeugd wat gepaard ging met vaak ziek zijn en het gevoel te hebben er niet bij horen, trok ik me steeds meer terug om mijn pad te bewandelen met soms flink wat omwegen en uitdagingen die ik onderweg tegenkwam.

 

Inmiddels na heel wat paden bewandeld te hebben kwam mijn gouden pad in zicht en ben ik er achter gekomen dat ik nergens bij hoef te horen maar uniek ben in mijn zijn en dat al deze ervaringen nodig zijn geweest om te worden wie ik nu ben.
Zodat ik nu zelf mijn kennis mag en kan inzetten om volwassenen en kinderen te begeleiden in de weg die zij gaan mag.

 

Vanuit deze zienswijze ben ik in 2014  aan de 3-jarige HBO deeltijdopleiding tot Psycho Energetische Therapeut begonnen om mijn kennis te verbreden en gerichter toe te kunnen passen. Ook heb ik in het verleden de nodige workshops en cursussen gevolgd die hier mooi bij aansluiten.

 

Ik hoop dat jullie een beetje een beeld hebben gekregen van wie ik ben en wat me ertoe gebracht heeft om Happy-nez in het leven te roepen.

 

Veel leesplezier.

 Lieve groetjes, Patricia Maessen-Zetsen