Home » Persoonlijk begeleidings traject

Verlang jij naar een volmaakter, positiever leven?

 Dat kan...

 

Als psycho energetisch therapeut biedt ik nu het persoonlijk begeleidingstraject aan dit is ontstaan omdat ik veel mensen in de praktijk tegenkom die op zoek zijn naar zichzelf of vastlopen in hun dagelijks leven en één sessie niet voldoende is. Het persoonlijk begeleidings traject is helemaal uniek en afgestemd op hetgeen jij op dit moment nodig hebt.Verwacht geen kant en klaar pakket waarmee je aan de slag gaat want bij het persoonlijk begeleiding traject word er per week of weken gekeken naar hetgeen je NU nodig hebt om verder te komen. Daardoor sluit het ook altijd perfect aan in de fase waarin je NU zit en ontvang je inzichten en handvaten om stapje voor stapje je problemen of issues uit de weg te ruimen.

Het persoonlijk begeleidings traject is voor jou geschikt wanneer,

 

  • Steviger in jezelf wilt staan
  • Je bewust wilt worden van wie jij werkelijk bent
  • Als je verstand je tegenhoudt om datgene te doen wat je écht blij van word
  • inzicht wilt krijgen in terugkerende patronen
  • je een periode intensief aan je zelf wilt werken, met een duurzaam resultaat

 

Dit persoonlijk begeleidingstraject bestaat uit 12x 1 op 1 sessies die de duur hebben van 1 tot anderhalf uur. Een combinatie van oefeningen, opstellingen, praktische tips, inzichten, geleide meditaties (die aansluiten op het onderwerp waarin je zit) en soms een energetische behandeling in de vorm van een healing begeleid ik jou op je weg naar bewustwording en heelwording.

 

Een persoonlijk begeleidings traject kan je helpen wanneer je je graag op bewustzijn niveau wilt ontwikkelen of tijdens een fase waarin alles in je leven aan het veranderen is en je de grip lijkt kwijt te raken, of tijdens een rouwproces waarin je het moeilijk vind om de draad weer op te pakken en je werkelijke gevoel toe te laten. Door je er bewust van te worden waarom je niet los kunt laten  of waarom dingen je lijken te ontglippen kan er een nieuwe (positievere) denkwijze onstaan waardoor inzichten helderder worden.

 

Een Persoonlijk begeleidings traject helpt jouw om weer terug te komen bij jezelf en wat voor jou belangrijk is: wat heb jij nodig om patronen te doorbreken en waar word jij werkelijk gelukkig van en hoe kun je dat meer in je leven gaan brengen? Door bewust hiermee aan de slag te gaan komen er inzichten vanuit je onderbewuste en kan er een bewustwording ontstaan waardoor er meer begrip komt voor de onderliggende blokkades en/of angsten.

 

In het persoonlijk begeleiding traject  sta JIJ centraal!

 

Jouw investering in jezelf bedraagt €597,00 euro (dit is incl.btw) 

 

Voor dit traject zijn maar enkele plekken beschikbaar per periode vraag naar de mogelijkheden.

 

Ik bied je een veilige plek, zonder oordeel, ik werk vanuit compassie met de wetenschap dat je alles in jezelf kunt helen of veranderen, als je daarvoor het werk wilt doen.

 

Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

 

Zou je graag meer informatie hierover willen ontvangen vul dan het formulier hieronder in en je krijgt spoedig een reactie terug.