Home » Spirituele rouwbegeleiding

Spirituele rouwbegeleiding 

En dan is het stil...

 

Soms zomaar ineens uit het leven weg gerukt...

Soms na een lang ziekbed...

Wat de reden ook was, wat achterblijft is de lege plek aan tafel, het verdriet en de eenzaamheid die de dood met zich mee brengt.

 

Vanuit mijn werk als Psycho energetisch therapeut is het spirituele rouwbegeleiding traject ontstaan en vorm gegeven door de wijsheid van de ervaring uit de praktijk. Ik heb bemerkt dat het inzicht geven aan mijn cliënten in het leven na de dood veel verlichting kan geven in de verwerking van hun verlies. Spirituele rouw begeleiding is dan ook een bijzondere aanvulling in het verwerken van je verdriet.

Contact hebben met de overkant is voor mij iets wat natuurlijk is en helemaal niet raar is nadat ik al vaak contact met overledene heb mogen leggen. Ze willen niet vergeten worden en zijn nog gewoon aanwezig alleen in een andere vorm. Contact maken met de overledene en het weten dat zij er nog altijd zijn kan veel troost geven waaruit dankbaarheid ontstaat. In dit traject gaan we stap voor stap te werk om dit contact mogelijk te maken.

Het traject bestaat uit 7  persoonlijke sessies van 2 1/2 uur plus 1 nagesprek. waar altijd een (kosteloos) intake gesprek aan vooraf gaat en een nagesprek gepland word na 3 maanden na het traject. Dit is dus niet in groepsverband maar helemaal afgestemd op jou waar jij de ruimte krijgt om helemaal jezelf te zijn. De datums worden dan ook met elkaar afgestemd.

onderwerpen die aan bod komen zijn, inzicht in leven na de dood, contact maken met de ziel, inzicht in dimensies, tekens van de overledene herkennen, dankbaarheid en lotsbestemming, engelen als begeleiders, Maar ook meditaties en visualisaties maken deel uit van deze reis.

 

De kosten van dit traject bedragen € 799,00 

 

Voel jij dat deze verdieping jou verder kan helpen vraag hier dan je gratis intake gesprek aan en ik neem zsm contact met je op.