Home » webshop

webshop

NIEUW!

 

Het ultieme Moederdag geschenk

 

De Happy spiritual gift Box

 

in samenwerking met spiritual giftshop Avalon Roermond heeft happy-nez een unieke spiritual gift box samengesteld waarvan wij denken dat jij of je moeder er blij van word.

Deze unieke giftbox bestaat uit Natuurlijke en zuivere producten die bijdrage aan je levensgeluk maar ook een steuntje in de rug kunnen zijn of gewoon om jezelf te verassen in deze tijd.

 

Wat zit erin?

 

beschermengeltje met persoonlijke engelen boodschap

bloemzaadjes (klavertjevier)

magneet vlinder

heerlijk geurende essentiële olieroller afgestemd op wat jij nu nodig hebt.

wierrook setje

afgestemde edelsteen om bij je te dragen.

geluksmuntje

bloemen kaarsje

postcard

kortingsbon 10% op bloemlezing happy-nez

kortingsbon 10% avalon

NU MET GRATIS VERZENDING

In deze webshop vind u ook een breed scala aan handgemaakte engeltjes. Deze unieke engeltjes zijn alle vervaardigt uit hoogwaardige kralen en met zorg zijn uitgezocht. Net zoals mensen is ook Ieder engeltje uniek en is er van ieder engeltje maar 1 te krijgen. Er zijn wel varianten op de engeltjes te verkrijgen.

De teksten die bij de engeltjes horen zijn via channeling tot stand gekomen, daardoor heeft ieder engeltje zijn/haar eigen kracht en werking.

Natuurlijk is het ook mogelijk een persoonlijk afgestemd engeltje aan te vragen. Deze word dan persoonlijk op jouw naam en energie gemaakt en geschreven. Ook is het mogelijk een engeltje te bestellen voor een ander, kies dan met de juiste intentie de engel die jij voelt bij de persoon of kies ervoor een persoonlijk afgestemd engeltje te laten maken.

Ieder engeltje word zorgvuldig verpakt en met een organza zakje geleverd. En geleverd in een enveloppe per post.