Home » workshops

Ben jij toe aan een avondje buitenshuis creatief bezig zijn met een spiritueel tintje?

Helemaal Corona proof met Max. 2 personen is er nu de mogelijkheid om een workshop of bloemenreading te reserveren.

Workshops die mogelijk zijn,

Dromenvanger maken

Maak een eigen dromenvanger met een eigen gesponnen web van wol en draad. Je zult zien dat hier veel meer achter zit dan je zult denken. 

Na een korte geleide meditatie gaan we aan de slag met het creëren van de dromenvanger. Wanneer deze klaar is zal ik een korte reading geven Het gemaakte werk. Wat zeggen de kleuren die je hebt gebruikt en wat zal deze dromenvanger jou gaan brengen?De workshop word afgesloten met een orakelkaartje.


Kosten €30,00 p.p incl.materialen

Duur 2 1/2 uur

Moodboard maken

Geef kleur aan je verlangens, waar mag jij je bewust van worden? Welke plaatjes trekken jou aan? En wat zegt dit over jou? Het moodboard helpt jou om jou droomleven te realiseren! En laat zien waar jouw mogelijkheden aanwezig zijn. 

Na een korte geleide meditatie gaan we aan de slag met knippen, plakken, scheuren. Nadat jou eigen kunstwerk klaar is Zal ik het moodboard lezen adv de plaatjes die je hebt uitgezocht en waar deze in jouw moodboard staan.De workshop word afgesloten met een kaartje.

Kosten €30,00 incl.materialen

Duur 2 1/2 uur

Bloemenreading voor 2 personen

Na een bloemlezing zal een bloem nooit meer gewoon een bloem zijn; de kleur, de stengel, bladeren en vorm hebben jou namelijk iets te vertellen. Aan de hand van intuïtief gekozen bloemen ontvang je bijzondere boodschappen. 

Patricia voelt feilloos aan als deze voor jou bestemd is en, terwijl ze de bloem beschrijft, vertelt ze je waar je op dit moment staat, welke tendensen in je leven spelen en waaraan je best wat meer aandacht mag schenken. 

De bloem staat symbool voor jouw energie en daarmee ook jouw groei, jouw talenten en de fase waarin je je nu bevindt. Hierin komt ook aan bod wat je nu nodig hebt. Een bloemlezing is een mooi reflectiemoment, verrassend en treffend. Je leert waar eventuele blokkades zitten die opgeheven mogen worden en waar je kansen en mogelijkheden liggen die je nu aan mag gaan.

 

Kosten €30,00 p.p incl. de bloemen

Duur 1 1/2 tot 2 uur

Werken met encaustic art

Maak prachtige kaarten met bijenwas waarbij je een persoonlijke Reading ontvangt.

Werken met bijenwas is magisch. Met een speciaal encaustic art strijkijzertje en gekleurde bijenwas blokjes die je van te voren intuitief hebt uitgekozen ontstaan er mooie tekeningen op het speciaal hiervoor gecoat papier. Je hoeft overigens niet te kunnen schilderen Of tekenen want ieder kunstwerk is uniek. In deze workshop ga je 3 kaarten maken voor jezelf.En is er ook de mogelijkheid een kaart te maken voor een ander. Ook zal iedere kaart uitgelezen worden.


Kosten €32,50. p.p

Duur 2 uur

Werken met resin art 

Maak een prachtig krachtvoorwerp met resin art en edelstenen, zoals hangers, ornamenten en meer.Werken met epoxy hars is niet zo moeilijk als het lijkt. Je hebt hier geen ervaring voor nodig en het is leuk en ontspannend om te doen.Epoxyy giethars is een doorzichtige en glasheldere substantie die gemakkelijk en snel te verwerken is. Daardoor is het mogelijk in korte tijd iets moois terealiseren. Er staat een ruim assortiment aan mallen voor je klaar met de nodige extra’s om je sierraad te verfraaien. Zoals droogbloemen en bedels etc.


Kosten 35,00 p.p

Duur 2 1/2 uur

Workshop ‘natuurlijk welzijn’

Leer verschillende schoonheids producten maken van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën.
In deze workshop maak je kennis met het werken met natuurlijke producten. Door je hiervan bewust te worden en te zijn kun je vele producten vervangen door natuurlijke producten wat weer een aanvulling is op jouw natuurlijke welzijn. Zeker in deze tijd is het versterken van je immuunsysteem en het creëren van een gezonde mindset erg belangrijk om je lekker in je vel te voelen.Je leert in deze workshop over de werking van draag oliën, boter, bijenwas enz. Ook krijg je uitleg over essentiële oliën hoe deze bij kunnen dragen aan een product. 


Kosten €37,50Incl. Naslagwerk, recepten, ingrediënten, hulsjes en potjes.

Duur 3 uur

 

Deze unieke workshops zijn leuk om samen met je vriendin, zus, moeder of dochter te beleven.

En zijn maandag t/m vrijdag  overdag als van Maandag t/m donderdag in de avonduren in te plannen.